top of page

Donatie 

**Update Donatieactie Winter 2021**

Beste ondersteuners en geïnteresseerden,

We zijn ongelofelijk dankbaar voor iedereen die ons in de winter van 2021 heeft gesteund. Dankzij uw gulle bijdragen hebben we een prachtig bedrag van €1547,71 opgehaald!

Onlangs stonden we voor de noodzaak een raam te vervangen. We hebben deze gelegenheid aangegrepen om te kiezen voor HR+ dubbelglas, waardoor we in de toekomst minder hoeven te stoken en zo energie besparen. De kosten voor dit nieuwe glas bedroegen €600 exclusief btw. Hierdoor blijft er, na aftrek van deze kosten, een bedrag van €947,71 over van de oorspronkelijk opgehaalde donaties.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we in gesprek zijn met Eneco over een mogelijke samenwerking voor de aanschaf van een nieuw verwarmingssysteem. Als deze samenwerking doorgaat, zal er van ons worden verwacht dat we een eigen bijdrage leveren. Met het overgebleven bedrag zijn we goed gepositioneerd om deze bijdrage te leveren en de aanschaf van het verwarmingssysteem te realiseren. Dit zal ons helpen om de stookkosten, in ons geval elektra, efficiënter te beheren tijdens koude perioden.

Namens iedereen bij Platform Katendrecht, willen we u hartelijk bedanken voor uw steun en vertrouwen. Uw bijdragen spelen een cruciale rol in onze voortdurende inspanningen om ons doel te bereiken.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over onze acties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@platformKatendrecht.nl

Hartelijk dank en warme groeten,

Team Platform Katendrecht

1corona-maatregelen_0175.jpg
bottom of page